Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Yleistä

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää erilaisten liikunta- ja liikunnallisten harrastusten saatavuutta Lieksan kaupungissa ja ohjata erityisesti nuoria ikäluokkia noudattamaan terveellisiä elämäntapoja. Toimia kulttuurin ja nuorisotyön edistämiseksi, sekä tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden, kansainvälisyyden ja ympäristöarvojen puolesta. Tavoitteidensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää urheilu- ja liikuntatilaisuuksia sekä mahdollisuuksia osallistua kulttuuritapahtumiin.

Harjoitukset ja muu toiminta

Yhdistyksen salivuorot Tennishallilla tiistaisin (1.10.2013 alkaen) missä ohjattua liikuntaa nuorille. Retket (1) sekä kuntokuukaudet (2-3) johtokunnan määrittelemän mukaisesti. Kuntokuukauteen osallistuminen palkitaan kulloinkin voimassaolevan johtokunnan määrittelemän pisteytyksen mukaisesti. Yhdistys järjestää yhden kylpylämatkan (helmikuu) ja yhden kaikille avoimen matkan johonkin kulttuuritapahtumaan. Yleishyödyllinen tapahtumamatkailu järjestetään kaupungin nuorisotoimen tuella. Toukokuulla perinteinen pyöräilytapahtuma yhteistyössä Lieksan Visan ja Pankakosken Valppaan kanssa.

Jäsenyys

Jäsenmaksun suuruudesta päättää yhdistyksen syyskokous. Jäsenluettelon ja jäsenmaksujen keräilyn suhteen yhdistys tulee tulevana toimintavuotenaan siirtymään ajantasaisempaan ja tehokkaampaan käytäntöön, millä mahdollistetaan jäsenmaksutulon tehokkaampi kerääminen. Kaudella 2013 yhdistyksemme jäsenyyteen saatiin liittymään uusia nuoria jäseniä ja jäsenhankintaan kiinnitämme huomion myös tulevana toimikautena.

Varainhankinta

Yhdistyksen tulot koostuvat jäsenmaksuista, talkootoiminnasta ja vuosiavustuksista. Kisapirtti on saatu kunnostettua siihen kuntoon, että voimme tehostaa sen markkinointia erilaisten tilaisuuksien järjestämistilaksi ja näin pyrkiä kattamaan siihen kohdistuvat kulut vuokratulolla.

Edustaminen

Yhdistys kuuluu TUL:n Karjalan piiriin ja osallistumisista piirin järjestämiin kokouksiin ja tilaisuuksiin päättää johtokunta tapauskohtaisesti.

Tiedotustoiminta

Tiedottaminen tapahtuu ensisijaisesti yhdistyksen www sivuilla ja lisäksi paikallislehdessä tarpeitten mukaan. Myös jäsentiedote tullaan ottamaan käyttöön vuonna 2014 jäsenmaksujen postituksen yhteydessä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>