2000-luku

2000-luvulla toiminta on ollut kunto- ja retkeilypainotteista liikuntaa. Jäsenille on järjestetty kylpyläretki, pilkkitapahtuma, kevätretki, polkupyörätapahtuma, syysretki luontoon ja kuntokuukaudet. Vaikka varsinainen kilpailutoiminta on lopetettu, seuralla on lasten ja nuorten salivuoroja on mm. tennishallilla. Vuodesta 2007 alkaen on pidetty kerran kesässä iltamat Kisapirtillä. Iltamissa tapaavat nykyiset ja entiset mahtilaiset ja tunnelmoivat aikakauttansa Mahdissa.

Vuonna 2008 Mahdin johtokunta teki päätöksen seuran historian kirjoittamisesta. Lokakuun 31. päivänä 2008 seuran historiatoimikunta päätti historian kirjoittajista, joiksi nimettiin liikunnan yhteiskuntatieteiden opiskelija Katja Hellmann ja liikuntasosiologian professori Hannu Itkonen. Tällöin nousi esille myös mahdollisuus liikuntasosiologian pro gradu -tutkielman laatimisesta. Katja Hellmannin Jyväskylän yliopiston liikuntatieteiden laitokselle tehty opinnäyte valmistui kevätlukukaudella 2010. Hellmanin tutkielman nimi on ”Kyläseuran muodonmuutos – Matovaaran Mahdin taival kylästä kaupunkiin”.

Historiatyö on vaatinut johtokunnalta ja historiatoimikunnalta aineiston keärystä, tietojen tarkistuksia, valokuvien hankintaa ja 10 kokousta. Kesällä 2010 julkaistiin seuran historian nimikilpailu, joka julkistetaan seuran historian julkistamisen yhteydessä. Tänä vuonna työ palkitaan, kun julkistetaan seuran historia ja järjestetään vuosijuhla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>