Joulukuusia myynnissä St1 asemalla

Lieksan St1 huoltoasemalla on myynnissä joulukuusia, joiden myynnistä kertyvä tuotto käytetään Matovaaran Mahdin lapsi- ja nuorisotyöhön. Kuusen hinta on 25 €. Varastoa täydennetään aina jouluviikolle saakka tai niin kauan kuin kuusia riittää. Tervetuloa kuusikaupoille!

Kuusivalikoima on nyt parhaimmillaan!

Kuusivalikoima on nyt parhaimmillaan!

Hallikauden päättäjäiset 6.5.

Mahdin hallikauden päättäjäisiä vietetään 6.5. tennishallilla klo 17-19. Luvassa on kovatasoinen päätösturnaus jalkapalloa ja sählyä joukkuein aikuiset vastaan lapset. Lopuksi kahvi- ja mehutarjoilu. Tervetuloa kaikki jäsenet pelaamaan ja kannustamaan!

Pyörällä päästään! -tapahtuma 13.5.

Perinteisen kevään pyöräilytapahtuman järjestelyihin on tänä vuonna saatu vahvistusta Metsähallituksen ”Luonto liikuttamaan” -hankkeesta. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton ja se soveltuu kaikenikäisille pyöräilyn harrastajille.  Yhteislähtö tapahtuu Lieksan keskustasta tiistaina 13.5. klo 17, mutta matkaan voi lähteä vielä tämän jälkeenkin. Lähtöpaikalla päivystetään klo 18 ja taukopaikoilla klo 20 saakka. Reposuon taukopaikalla Pankakosken Miilukankaalla on pientä tarjoilua sekä mahdollisuus tutustua maastopyöriin ja kokeilla maastopyöräilyä alueen metsäpoluilla.

Matkavaihtoehdot ovat: Lieksa-Reposuo-Lieksa 18 km, Lieksa-Ruunaan luontokeskus-Lieksa 45 km sekä Lieksa-Neitikosken retkeilykeskus-Lieksa 60 km

TERVETULOA MUKAAN!

tapahtumaesite

Pilkkikisat Pienellä Matolammella 30.3.

Pieni Matolampi kätki saaliinsa tänä keväänä poikkeuksellisen taitavasti. Siitä huolimatta tulihan taas vietettyä mukava ulkoilupäivä hyvässä säässä ja mukavassa seurassa!

Siimat kiristyivät seuraavasti:

Tuula Karttunen          396g

Juha Kuiri                      258g

Raisa Kuiri                    148g

Olavi Karttunen           130g

Hilja Heikkinen            100g

Armas Heikkinen           40g